Rezervari

Home / Rezervari

Rezervari auto pentru serviciile de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni

Eficienta, rapiditate si calitate: toate acestea doar cu rent a car Bucuresti.

Importanta serviciilor ce vi le punem la dispozitie este rezultatul functiilor de inchiriere a oricarui tip de masina, care va ofera: siguranta, confort si mai ales rapiditate catre locul ce il doriti. In toate aceste servicii, beneficiati de o eficienta spectaculoasa pentru rent a car Bucuresti, care va permite sa va deplasati oriunde.Pentru a beneficia de servicii rent a car Bucuresti sau mai aproape de aeroport, puteti apela si la serviciile de rent a car Otopeni, trebuind astfel sa stiti ca plata se face doar in euro per zi. Bineinteles, in aceste preturi este inclusa: asigurarea RCA, TVA-ul, CASCO si se liveaza oriunde aveti nevoie in Bucuresti sau la aeroportul Otopeni.

Avem masini chiar si pentru persoanele care isi doresc ceva special, ceva ce nu multa lume conduce, fiind reprezentate in cele mai bune conditii, iar apelarea la rent a car Bucuresti o sa va aduca o satisfactie exceptionala.

Volkswagen Golf - 1,6L De la 20 €/zi
Opel Astra H - 1,6L De la 18 €/zi
Ford Focus - 1,6L De la 20 €/zi
Volkswagen Jetta 2L automat De la 29 €/zi
Citroen C4 Picasso - 1.8L De la 19 €/zi
Chevrolet Captiva - 2.0l 4x4 De la 34 €/zi
Suzuki SX4 - 2.0l 4x4 De la 26 €/zi
Kia Cee’d - 1.6L Automat De la 24 €/zi
Suzuki Swift - 1.3L De la 17 €/zi
Renault Megane - 1.6L De la 17 €/zi
Opel Insignia - 2.0L De la 29 €/zi

Excelenta masinilor la rent a car Bucuresti, dar si pretul de pornire la fiecare in parte

V-ati gandit ca poate este o alegere grea cand vine vorba de rent a car Bucuresti, tinand cont de pret, calitate dar si de marca masinii? Totul trebuie ales in asa fel incat idealul sa fie reprezentat cu ajutorul dispozitiei dumneavoastra stand la volan.

Tocmai de aceea, indiferent ca apelati la serviciile de rent a car Bucuresti sau rent a car Otopeni noi va punem la dispozitie masini care pornesc de la 17euro/pe, precum: Renault Megane – 1.6L -17euro/zi, Opel Astra H- 1.6L de la 18euro/zi, Citroen C4 Picasso -1.8L de la 19euro/zi, Volkswagen Golf – 1.6L 20euro/zi, Suzuki Swift- 1.3L de la 17 euro/zi, Kia CEE’d – 1.6L Automat care porneste de la 24 euro/ zi, Suzuki – 2.0L 4×4 de la 26euro/ zi, Ford Focus – 1.6L de la 20 euro pe zi, Volkswagen Jetta si Opel Insignia – 2.0L de la 29 euro/zi, iar Chevrolet Captivia- 2.0L 4×4 de la 34 euro/zi.

Curiozitatea de a apela la rent a car Bucuresti

Tot ceea ce oferim la rent a car Bucuresti ori rent a car Otopeni, este in avantajul oricarui client, mai ales ca de cele mai multe ori este indreptat asupra marcii masinii, dar si a pretului oferit. Tot ce trebuie sa va incante este reprezentat de solutia oferita de noi in momentul in care aveti cea mai mare nevoie de o masina. Fie ca veniti in Bucuresti in interes de serviciu sau in vacanta si nu aveti masina proprie, beneficierea serviciilor rent a car Bucuresti este una perfecta, indiferent de zi.

Un interes extrem de urmarit in ultima perioada de aproximativ toti oamenii este acela de a economisi timp, dar si bani.

Echipamente si detalii ce v-ar putea interesa in legatura cu rent a car Bucuresti ori Otopeni.

Intrucat website-ul nostru se bucura de foarte multe vizite pe fiecare zi de oameni interesati de serviciile de rent a car Bucuresti sau Otopeni, va incurajam sa folositi si acest instrument care va poate ajuta sa gasiti marca potrivita de masina pentru activitatile pe care le desfasurati.

Echipamentele sunt: trusa de prim ajutor, roata de rezerva si cricul. Orice masina trebuie sa beneficieze de ele, iar noi incercam sa facem in asa fel ca ele sa nu lipseasca. Cele mai multe detalii legate de rent a car Bucuresti sunt: starea masinii, rapiditatea ei si confortul ce vi-l poate oferi.

Pentru rezervari, puteti folosi si formularele de mai sus.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.