SERVICII EXTRA

Home / SERVICII EXTRA

Dotari extra pentru masinilie inchiriate prin serviciile de rent a car Bucuresti si rent a car Otopeni

Rent a car Bucuresti: dotari extra la toate masinile

Odata cu apelarea la rent a car Bucuresti, puteti beneficia si de dotari extra precum: GPS, telefon, lanturi de iarna si scaun pentru copil, toate incepand de la un pret accesibil, intre 15 euro/ perioada si 25 euro/ perioada, ati ajuns unde trebuie. Toate aceste dotari extra au fost realizate special pentru a va ajuta cand aveti nevoie.

GPS-ul este o functie a dotarilor extra la rent a car Bucuresti ce nu trebuie sa lipseasca de la masina pe care doriti sa o inchiriati. Fie ca sunteti un om care stie cu exactitate drumul, este bine sa dispuneti si de un GPS, mai ales ca exista posibilitatea ca drumul pe care il stiti sa fie inchis si sa fiti nevoit sa schimbati ruta.

Fie ca vorbim despre echipamente care au un nivel de confort destul de ridicat, cu rent a car Bucuresti o sa va puteti bucura in totalitate de tot confortul oferit si in acelasi timp o sa aveti o experienta de neuitat.

Programul rent a car Bucuresti si folosinta telefonului

Stim ca va ganditi si va spuneti ca nu aveti nevoie de o dotare extra legata de telefon la serviciile date de rent a car Bucuresti, deoarece aveti propriul telefon si cu siguranta va incredeti in el, doar ca exista si posibilitatea sa va uitati cablul de incarcat si sa ramaneti fara baterie, iar acest telefon sa va ajute.

Sau exista locuri in care nu toate telefoanele au semnal, iar bucuria consta in faptul ca aceste telefoane prin oriunde semnal.

Programul celor de la rent a car Bucuresti este unul non-stop, mai precis 24 de ore din 7 zile si tocmai de aceea va poate fi foarte usor sa apelati la noi indiferent de ora. Pentru orice detaliu legat de serviciile extra si de telefon, apelati cu incredere si o sa observati ca totul o sa fie in avantajul dumneavoastra.

Lanturile de iarna de la rent a car Bucuresti.

In momentul in care a venit anotimpul geros, ne-am dat seama ca o persoana nu are nevoie numai de caldura, ci are nevoie si de siguranta si tocmai de aceea in serviciile extra pe langa GPS si telefon, am adaugat si lanturile de iarna si scaunul pentru copii.

Echipa de la rent a car Bucuresti va recomanda lanturile de iarna, mai ales daca alegeti sa va deplasati foarte mult cu masina inchiriata. Aceste lanturi sunt folositoare atunci cand carosabilul este acoperit cu mai multe straturi de zapada sau cu gheata.

Rent a car Bucuresti si scaunele pentru copii: confort si siguranta

Doriti sa mergeti intr-o excursie cu familie, dar nu aveti masina? Ati mai apelat la firme de inchirieri, dar nu ati fost multumit de rezultate? Atunci cu rent a car Bucuresti o sa puteti beneficia de o echipa instruita si responsabila care se va asigura ca totul este in regula.

Pentru rezervari, accesati pagina : Rezervari.

GPS 25€/ Perioada
gps
Telefon 20€/ Perioada
samsung
Lanturi de Iarna 15€/ Perioada
lanturi antiderapante lanturi de zapada auto tip romb cu colturi
Scaun Copil 25€/ Perioada
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.